Nieuwe World of Warcraft voor mobiel lijkt op Pokémon GO

  Ondanks dat de reactie van het publiek op Diablo Immortal niet heel positief was, blijft Blizzard enthousiast over het mobiele gamen. Momenteel is Blizzard bezig met het maken van een World of Warcraft game met een tintje Pokémon GO. Een echte World of Warcraft game voor op je mobiel.

  Het klinkt gek, maar eigenlijk houdt het in dat de nieuwe game ongeveer dezelfde structuur heeft als Pokémon GO. Dit idee kwam toen enkele ontwikkelaars in het bedrijf spraken over de structuur in Pokémon GO. Het is nog niet bekend hoe het spel precies gaat werken.

  Ook is er nog niet bekendgemaakt hoe de game überhaupt gaat heten. De game gaat zich wel in de echte wereld afspelen, net zoals Pokémon GO. Dit gaan ze doen op basis van GPS. Daarnaast beweren de makers dat de game uitgebreid zal zijn en daarom ook leuk is om in je eentje te spelen. Wanneer de mobiele game beschikbaar zal zijn is niet bekendgemaakt.

  Het is nu de vraag of Blizzard zich meer gaat richten op mobiele games. Het was namelijk een droom van Blizzard om de Diablo-serie naar mobiel te brengen.

  World of Warcraft voor je mobiel

  Blizzard had op BlizzCon 2018 al aangekondigd dat Diablo Immortal beschikbaar zou zijn. Het publiek reageerde hier niet heel enthousiast op. Nu komt Blizzard met een ander project voor een mobiele game. De grote vraag is hoe deze game eruit gaat zien, als de inspiratie van Pokémon GO vandaan komt.

  Heb je BlizzCon 2018 gemist? In dit overzicht staan alle aankondigingen van BlizzCon 2018.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.