World of Warcraft Legion trailer uitgebracht

  Er is een World of Warcraft Legion trailer uitgebracht die toont wat de nieuwe patch update brengt. De update is nu te downloaden. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  De aankomende drie weken zal er steeds meer content beschikbaar komen in World of Warcraft: Legion. In de eerste week krijgen spelers toegang tot de zones Krokuun en Antoran Wastes. Daarnaast kan het eerste hoofdstuk van de story campagne gespeeld worden. Verder komen er drie nieuwe World Quests beschikbaar.

  World of Warcraft Legion trailer toont nieuwe zones

  Spelers krijgen in de tweede week toegang tot de zone Mac’Aree. Ook komt het tweede hoofdstuk van de story campagne beschikbaar. Daarnaast komen dan nieuwe Invasion Points en Greater Invasion Points beschikbaar. Er komen dan ook twee nieuwe World Quests beschikbaar.

  De rest van de content voor de patch update van World of Warcraft: Legion komt in de derde week vrij. Dan worden het derde hoofdstuk van de story campagne en twee nieuwe World Quests beschikbaar gemaakt. Ook krijgen spelers dan toegang tot de The Seat of the Triumvirate dungeon. In een latere patch komt nog meer content beschikbaar. De content bevat onder andere nieuwe titels, mounts en wapens.

  World of Warcraft Legion

  Om de nieuwe update te downloaden is World of Warcraft: Legion vereist. Zowel de standaard als de Deluxe editie van het spel zijn nu in de aanbieding. De standaard versie kost momenteel 29,99 euro en de Deluxe versie 44,99 euro. Zonder korting kosten deze 44,99 euro en 59,99 euro.

  World of Warcraft: Legion

  Verkijgbaar vanaf 30 august 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.