World of Warcraft Legion DLC krijgt pre-patch

  World of Warcraft komt volgende maand met een volwaardige uitbreiding van content aan. Voor het zover is kan je al aan de slag met een aantal aanpassingen die voor de release van de World of WarCraft Legion DLC uitgerold wordt.

  De pre-patch van Legion komt op 20 juli, aankomende woensdag, al uit. De update moet ervoor gaan zorgen dat de nodige zaken voor de release van de grote DLC al geregeld zijn. Zo wil Blizzard ervoor zorgen dat het hele klassensysteem aangepast wordt, waarbij de verschillen tussen de rollen alleen nog maar groter worden. Ook komt er een nieuwe optie waarbij je in de wachtlijst kan staan voor raids en dungeons, waarbij je met een ander karakter door kan spelen.

  World of Warcraft Legion DLC pre-patch boordevol early access

  Om de spelers van World of Warcraft voor te bereiden op de nieuwe content release, komt er een hoop early access content naar de game toe. Zo worden The Battle on the Broken Shore en Burning Legions Invasions aan de MMORPG toegevoegd. Ook krijgen spelers, die Legion van te voren aangeschaft hebben, de mogelijkheid om al eerder aan de slag te gaan met de Demon Hunter klasse. De World of Warcraft Legion DLC komt uit op 30 augustus.

  World of Warcraft: Legion

  Verkijgbaar vanaf 30 august 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.