World of Warcraft Legion beta keys dit weekend verkrijgbaar bij ons!

  World of Warcraft Legion komt op 30 augustus uit voor de PC. Maar voor die tijd wordt de nieuwe uitbreiding op de populaire MMO nog flink getest. En jij kunt meedoen door morgen een World of Warcraft Legion beta key te winnen!

  De zesde uitbreiding op World of Warcraft voegt weer tal van nieuwe dingen toe aan de MMO van Blizzard. Zo kun je met de uitbreiding nu tot level cap 110 komen, is er een complete nieuwe klasse met de demon hunter, wordt het gebied Broken Isles toegevoegd en nog veel meer.

  Dit alles is vanaf 30 augustus voor iedereen te spelen. De uitbreiding is een van de grootste releases van de maand. Maar voor die tijd is er al een beta. Jij kunt bij XGN.nl een World of Warcraft Legion beta key winnen zodat je al ver voor release de uitbreiding kunt testen.

  World of Warcraft Legion beta key morgen te winnen

  De actie zal morgen - zaterdag 6 augustus - om 12:00 van start gaan. Vervolgens kun je het hele weekend meedoen. Het enige wat je hoeft te doen is even langs XGN.nl gaan en aangeven dat jij maar al te graag met de beta aan de slag wil. We verlopen de keys onder alle inzendingen, dus iedereen maakt even veel kans!

  In totaal geven we 50 World of Warcraft Legion beta keys weg, doe dus vooral mee.

  Kom morgen dus langs XGN.nl en wie weet kun jij begin volgende week al aan de slag met de World of Warcraft Legio beta!

  Meer weten over World of Warcraft Legion? Neem dan onze special door met de nieuwe features. De uitbreiding is ook alvast te pre-orderen.

  World of Warcraft: Legion

  Verkijgbaar vanaf 30 august 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.