World of Warcraft Brawler's Guild creëert parodie op Overwatch

  De World of Warcraft Brawler's Guild heeft een update gekregen in PTR, waaruit blijkt dat er een Overwatch parodie in verwerkt is. En dataminers onthullen nog meer informatie.

  Overwatch is in een korte tijd ontzettend gegroeid en Blizzard is er niet vies van om de werelden van haar succesvolle games met elkaar te combineren. Soms is het wel lastig om een futuristische wereld te combineren met werelden die eerder een middeleeuwse setting aanhouden, maar het World of Warcraft team heeft het voor elkaar gekregen.

  De World of Warcraft Brawler's Guild zet jou als World of Warcraft speler in een kooi met levensgevaarlijke vijanden, de taak is aan jou om deze te verslaan. In de World of Warcraft public test realm is duidelijk geworden dat in de World of Warcraft Brawler's Guild update een Overwatch parodie is verwerkt onder de naam "Ogrewatch"..

  World of Warcraft Brawler's Guild heeft nieuwe vijanden

  Hudson, een parodie op Winston. De gorilla maakt gebruik de Barrier Projector, schiet met een Tesla Cannon en een Jump Pack. Dupree is een parodie op de Overwatch cowboy McCree die gebruikt maakt van de aanval High Noon. En als laatste Stuffshrew die een parodie is op Junkrat en gebruik maakt van zijn aanval Maniacal Laugh.

  Verder zijn dataminers ook aan het werk gegaan en zijn erachter gekomen dat er nog vier andere Overwatch karakters toegevoegd zullen worden aan de World of Warcraft Brawler's Guild namelijk: Blinker (Tracer), Boargut (Roadhog), Render (Reaper) en Steingardt (Reinhardt).

  Wil je meer weten over deze games? Check dan onze World of Warcraft: Legion review, of onze Overwatch review.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.