World of Warcraft Battle of Azeroth release is in september

  Waar Electronic Arts eerder vandaag kenbaar maakte dat er dit jaar een Battlefield game uitkomt, heeft ook Blizzard release nieuws voor ons in petto. De World of Warcraft Battle of Azeroth release is namelijk in september.

  Dat blijkt na een kijkje op de pre-order pagina van World of Warcraft Battle of Azeroth. Daar valt te lezen dat verwacht wordt dat de uitbreiding op 21 september of een omliggende datum verschijnt.

  World of Warcraft Battle of Azeroth doet twee nieuwe continenten aan: Kul Tiras en Zandalar. Op welk stuk land je begint is afhankelijk van de factie waar je bij hoort. Behoor je tot The Horde, dan begin je op Zandalar, ben je onderdeel van The Alliance, dan is Kul Tiras de locatie waar je start. Battle of Azeroth draait namelijk om de strijd tussen beide groeperingen, dus is het maar goed dat je niet op hetzelfde continent begint!

  World of Warcraft Battle of Azeroth release brengt meerdere versies

  De nieuwbakken uitbreiding van World of Warcraft komt in twee versies uit. De normale editie kost 45 euro, terwijl er ook een Digital Deluxe Edition komt van 60 euro. Die geeft je bonussen in de game die niet alleen voor World of Warcraft gelden, maar ook voor Hearthstone, Overwatch, Heroes of the Storm en StarCraft 2. Wanneer je de game pre-ordert krijg je direct een bonus voor World of Warcraft die jouw personage gelijk naar level 110 brengt.

  World of Warcraft Battle of Azeroth werd op de afgelopen Blizzcon uit de doeken gedaan en wordt de zevende uitbreiding van World of Warcraft, de MMO die al sinds 2005 verkrijgbaar is.

  World of Warcraft: Battle for Azeroth

  Verkijgbaar vanaf 14 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.