World of Tanks Mercenaries release onthuld

  De World of Tanks Mercenaries release is aangekondigd voor consoles. De game komt later deze maand nog uit. Het zal de console versies van World of Tanks flink opschudden.

  De World of Tanks Mercenaries release is aangekondigd en komt op 26 juni uit. De release zal plaatsvinden op consoles, specifiek de PlayStaion 4 en Xbox One. Het belooft de grootste uitbreiding te worden voor World of Tanks.

  Met de Mercenaries release zal er een alternatieve realiteit ontstaan dankzij een verandering in de geschiedenis. Eindeloze oorlogen hebben schade aan de wereld aangericht en door een onbezette machtspositie vecht iedereen nu uit eigen belang. Dit betekent dat iedereen zijn eigen held kan zijn en anderen kan uitnodigen om mee te vechten.

  De nieuwe content in Mercenaries zal onder andere bestaan uit een nieuwe tech-tree met nieuwe tanks. In het PvP-onderdeel van de game kun je het tegen een scala krachtige voertuigen en speciale Mercenaries teamleden. Dit betekent dat er speciale tanks zijn die aangepast zijn op de behoefte van de personages. Vijf voertuigen zullen vanaf de lancering aanwezig zijn, maar er gaan nog meer bijkomen in de weken na de release.

  World of Tanks Mercenaries release brengt nieuwe PvE

  De Mercenaries release brengt console spelers ook een nieuw PvE verhaal in de vorm van 'The Heist'. In dit verhaal vol spionnen, nucleaire spanningen en gevechten vol adrenaline zal je een groep Mercenaries volgen die een overval moeten plegen. Hun missies is om nucleair materiaal te stelen, maar al snel komen ze erachter dat dit onderdeel is van een samenzwering tussen de Verenigde Staten en de Sovjet Unie.

  World of Tanks Mercenaries moet de volgende stap worden voor World of Tanks op consoles. In onze World of Tanks review kun lezen wat we van de game vinden. Op de speciale website van World of Tanks, kun je meer informatie vinden over de nieuwste uitbreiding. World of Tanks Mercenaries komt op 26 juni uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  World of Tanks

  Verkijgbaar vanaf 12 april 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.