World of Diving nu beschikbaar via Steam Early Access

  World of Diving, de MMO duikgame van het Nederlandse Vertigo Games, is nu te koop via Steam Early Access. De game kost 19,99 euro. World of Diving is speelbaar op Windows PC, Mac, en Linux.

  World of Diving krijgt daarnaast volledige Oculus Rift ondersteuning voor de PC, en Xbox-controller ondersteuning. Eerder konden gamers toegang krijgen tot de pre-alpha fase door de game te bestellen via de officiële website. Het is nog niet duidelijk hoe lang de game in ontwikkeling blijft, Vertigo Games gokt op minstens zes maanden.

  Wie World of Diving koopt in Early Access zal later korting krijgen op de game, het is nog niet duidelijk hoeveel korting de spelers precies zullen ontvangen. De volledige versie van de game zal namelijk meer kosten dan de Early Access-versie.

  World of Diving neemt je mee naar de diepten in de zee

  World of Diving is een MMO duiksimulatie. Zoals de naam al zegt, neem je een duik in het diepe zeewater. En dan niet het grauwe water van de Noordzee, maar in de heldere, blauwe wateren van de Caraïben. Onze eigen Johan ging met World of Diving aan de slag op de Gamescom, en noemde het zijn op-één-na favoriete game van de beurs.

  World of Diving

  Verkijgbaar vanaf 13 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.