Wordt Wolfenstein sequel aangekondigd op de E3?

  De website Eurogamer.net plaatste gisteren een bericht waarin gemeld werd dat Bethesda van plan is om een Wolfenstein sequel aan te kondigen op de E3. Bethesda zou volgens de geruchten naast een opvolger voor Wolfenstein ook een sequel van The Evil Within aankondigen op de E3.

  Hoewel er geen echte berichten binnen zijn gekomen dat beide games in ontwikkeling zijn, heeft Eurogamer.net op de website een bericht geplaatst waarin staat dat er wellicht een bekendmaking komt omtrent een The Evil Within en Wolfenstein sequel.

  Wolfenstein sequel zou grote verrassing zijn

  Het enige bericht wat echt wijst naar een Wolfenstein sequel is een bericht van één van de voice actors van de eerste game. De voice actor in kwestie is Alicja Bachleda Curus die in de eerste game de stem van Anya verzorgde in de eerste game. Alicja Bachleda Curus heeft in een bericht gezegd dat zij aan het werk is aan een Wolfenstein sequel. Behalve dit bericht zijn er verder geen aanwijzingen dat de game er daadwerkelijk gaat komen.

  Over de sequel van The Evil Within is helemaal niks bekendgemaakt. Zelfs een gerucht over een mogelijke opvolger heeft nooit het licht gezien.

  Indien dit gerucht waar is, heeft Bethesda het goed verborgen weten te houden en zal er tijdens de E3 wellicht een grote verrassing zijn tijdens de persconferentie van de ontwikkelaar. Het antwoord op deze vraag zal ongetwijfeld komen op 13 juni midden in de nacht. De persconferentie van Bethesda begint namelijk om 04:00.

  The Evil Within

  Verkijgbaar vanaf 14 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.