Wordt Mysterio in Spiderman Homecoming 2 schurk?

  In de nieuwe Spiderman film zal er waarschijnlijk plek zijn voor de schruk 'Mysterio' die voor het eerst te zien was in de stripboeken van Marvel in 1964, maar nog nooit op het beeld is verschenen. Misschien komt Mysterio in Spiderman Homecoming 2.

  Warner Bros

  Acteur Jake Gyllanhaal is druk in gesprek om de rol van Mysterio te bemachtigen. The Hollywood Reporter liet weten dat de acteur maar al te graag in de rol van de schurk Mysterio wil treden. Of hij de rol krijgt is nog niet bekend. De Amerikaanse entertainment site meldt geen verdere informatie over het Mysterio of Jake Gyllanhaal.

  Wanneer is Mysterio in Spiderman te zien?

  In de zomer van 2019 zal de film Spiderman Homecoming 2 te zien zijn in de bioscopen. Als Jake Gyllanhaal de rol van de schurk Mysterio weet te bemachtigen, dan zal dit de eerste keer zijn dat hij in een van de vele Marvel films verschijnt. Tom Holland zal weer te zien zijn als Peter Parker. Kevin Feige en Amy Pascal gaan de nieuwe film produceren.

  Wil je voordat Spiderman Homecoming 2 uit komt nog even genieten van andere Spiderman films? Wij hebben de beste Spiderman films op een rijtje gezet. Ben je benieuwd naar Spiderman Homecoming? Hier is een review van Spiderman Homecoming.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.