Worden de nieuwe Pokémon Let's Go forward compatible?

  Het lijkt erop dat er een mogelijke is dat de nieuwe Pokémon Let's Go forward compatible worden. Dit blijkt uit een interview dat Junichi Masuda, hoofd van Game Freak, gaf aan het Japanse tijdschrift Famitsu.

  Door een vertaling van NintendoEverything is er meer duidelijk over het ruilen binnen Pokémon Let's Go Eevee en Pokémon Let's Go Pikachu. Mogelijk strekt het verder dan enkel met Pokémon Go ruilen.

  Mogelijk Pokémon Let's Go forward compatible

  In het interview met Famistu zou Masuda het volgende hebben gezegd:

  "Er waren tijden dat je Pokémon niet van eerdere titels kon overnemen - ik stel me voor dat dit enkele slechte herinneringen heeft gecreëerd. Ik wil proberen dat te veranderen, als ik dat kan."

  Masuda houdt zich nog wat afzijdig, maar dit kan er op duiden dat de titel forward compatible wordt met de aankomende Pokémon RPG-titel die nog naar de Switch komt. Game Freak heeft namelijk nog een titel in ontwikkeling die niet elementen van Pokémon Go zal lenen, maar juist voortboorduurt op de core games die eerder op de handhelds zijn uitgekomen. Deze nieuwste titel moet de eerste core game op een console worden.

  Zakmonstertjes ruilen

  Eerder werd al duidelijk dat je binnen deze spellen ook met Pokémon Go kunt ruilen. De zakmonstertjes van deze mobiele game kunnen naar de Switch-game worden overgezet. Je kunt geen Pokémon van de Switch-games naar de mobiele game brengen, dus er is geen mogelijkheid om een ruil terug te draaien. Er kunnen alleen eerste generatie Pokémon worden geruild en de legendarische Pokémon Mew wordt uitgesloten waardoor deze een bonus wordt die je alleen krijgt wanneer je de speciale Pokémon Let's Go Plus-assecoire aanschaft.

  Eerder heeft XGN.nl beide Pokémon Let's Go-titels al uitgeprobeerd op E3 en enkele features beschreven die opvielen. Ook is er geschreven over de Pokémon Let's Go Eevee gameplay.

  Pokemon: Let's Go Pikachu

  Verkijgbaar vanaf 16 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.