Word lid van de Humble Monthly voor $12 en krijg meteen Destiny 2

  De Humble Store heeft nu wel een hele leuke aanbieding. Als je namelijk een Humble Monthly abonnement neemt, dan krijg je meteen Destiny 2 voor de PC. En een abonnement kost slechts 12 dollar.

  Veel PC-gamers zullen bekend zijn met de Humble Bundle. Dit is een bundel van met name indiegames die je voor een zelf te bepalen prijs kunt aanschaffen. Ondertussen is dit uitgebreid met een heuse Humble Store waar je ook games los kunt kopen en de Humble Monthly, waarbij je elke maand een pakket aan games ontvangt.

  Met de Humble Monthly bundel krijg je maandelijks nieuwe games. Wat dat is, dat is elke keer een verassing. Maar dat de waarde boven de abonnementskosten van 12 dollar komt, dat staat vast. Regelmatig overstijgt de waarde zelfs 200 dollar.

  Elke maand veel games

  Zo kregen leden deze maand onder andere Dead Rising 4 en Kerbel Space Program. Vorige maand zaten Deus Ex Mankind Divided en Mafia 3 in de bundel, met daarnaast nog eens 7 andere games.

  Als lokkertje is er nu een hele mooie aanbieding met de Humble Monthly bundel. Als je nu lid wordt, krijg je namelijk meteen Destiny 2 voor de PC. Een game die wij een hoge 8,5 gaven in de Destiny 2 review. En in juni krijg je natuurlijk nog tal van andere spellen, maar welke blijft nog even een verrassing.

  Humble Monthly abonnement afsluiten

  Een abonnement is simpel af te sluiten op de website van Humble Bundle. Je krijgt daarna gelijk de code voor Destiny 2 om te downloaden via Battle.net. En natuurlijk kun je je abonnement gewoon opzeggen wanneer je wilt, je zit nergens aan vast. Als extraatje krijg je daarna ook nog eens 10 procent korting op al je aankopen in de Humble Store zolang je lid bent.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.