Wonder Woman vijand onthuld door Frans magazine

  Sinds de eerste Wonder Woman trailer vroegen veel fans zich af wie de grote slechterik in de film zou zijn. Dankzij Studio Ciné Live, een Frans magazine, weten we nu wie de grote Wonder Woman vijand zal gaan zijn.

  Het artikel, dat vertaald werd door de website Les Toiles Heroiques, gaat verder in op details over de volgende DC Comics film. In het artikel wordt gekeken naar de herkomst van Diana Prince (Wonder Woman) en de andere Amazons. Met deze informatie en nog wat extra's is te concluderen wie de grote Wonder Woman vijand zal worden.

  In het interview staat dat Zeus, de Griekse oppergod, een zoon kreeg genaamd Ares. Toen Zeus meer mannelijke figuren op aarde zette, werd Ares jaloers. Hierom besloot Zeus de Amazon, een groep vrouwelijke strijders, op aarde neer te zetten.

  Volgens Studio Ciné Live is Ares niet bepaald tevreden te noemen. Want nadat hij de Amazons gebruikte als slaaf, werd Ares weer jaloers op de mensen die over de aarde heen dwaalden. Zijn doel in de Wonder Woman film is dan ook de complete mensheid uit te roeien.

  Wonder Woman vijand heeft grootse plannen met de mensheid

  Maar hoe gaat hij dat doen? Zelfs dit wordt uitgelegd in het Franse magazine. Er staat namelijk het volgende:

  "Achter deze wetenschappelijke formules zit een dodelijk gas, dat de mogelijkheid heeft de volledige mensheid te vernietigen"

  Al sinds het eerste stripboek van Wonder Woman is Ares een van de grootste Wonder Woman vijanden. Deze rivaliteit gaat in de film dus gewoon verder. Fans zullen er echter wel blij mee zijn.

  Wonder Woman is vanaf 1 juni te zien in Nederlandse bioscopen. de hoofdrol wordt gespeeld door Gal Gadot, die ook al te zien was als Wonder Woman in Batman v Superman. Daarbij zal ook onze eigen Doutzen Kroes een rolletje hebben in de film.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.