Wonder Woman regisseur wil ook vervolg maken

  De Wonder Woman regisseur Patty Jenkins wil ook het vervolg op de film gaan maken. Dat zei ze in een interview met Fandango. Ze heeft ook al een plan voor het vervolg.

  Jenkins zegt erg geïnteresseerd te zijn in het verhaal van Wonder Woman. Ze zegt met veel plezier aan de film gewerkt te hebben en erg graag verder te willen met de serie. De eerste reacties op de film waren volgens Jenkins alvast erg positief.

  Wonder Woman regisseur wil werken aan vervolg

  Als vervolg op de Wonder Woman film, heeft Jenkins al enkele plannen klaarliggen. Zo wil ze Wonder Woman naar Amerika brengen. Dat zou slechts de eerste bestemming zijn om haar wereldwijd te laten reizen. Ze wil van haar namelijk een internationale superheld maken en zich niet enkel richten op één regio.

  Wonder Woman was voor het eerst op het witte doek te zien in Batman vs Superman: Dawn of Justice. Verder zal ze ook te zien zijn in het aankomende Justice League.

  Patty Jenkins was eerder verantwoordelijk als regisseur voor de film Monsters. Ook regisseerde ze enkele televisieseries als Betrayal en The Killing.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.