Wonder Woman film speelt zich af in drie tijdperken

  De Wonder Woman film speelt zich naar verluidt af in drie verschillende periodes. Elk tijdperk zou een apart hoofdstuk in de DC-film moeten worden. Dat laat Den of Geek weten.

  Volgens de anonieme bron die Den of Geek citeert, speelt het begin van de Wonder Woman film zich af op het eiland Themyscira. Daar begon de comic over de Amazone-prinses oorspronkelijk, in de jaren veertig. De bron gaf geen precieze datum in de tijdslijn over de eerste scène in de film, maar het is in ieder geval een op zichzelf staand hoofdstuk.

  Wonder Woman film verschilt van Marvel

  Vervolgens duikt de Wonder Woman film op in de Eerste Wereldoorlog, in 1916. Daarmee wil DC zich waarschijnlijk onderscheiden van concurrent Marvel, die Captain America: The First Avenger in de Tweede Wereldoorlog situeerde.

  Het derde hoofdstuk tot slot speelt zich af in de moderne tijd en sluit zo aan op de verhalen van Batman en Superman, beiden ook deel van het superheldenensemble Justice League.

  Gal Gadot, die Gisele speelde in de vijfde en zesde Fast and Furious-film, speelt de hoofdrol in de Wonder Woman film. Michelle MacLaren, bekend van The Walking Dead, Breaking Bad en Game of Thrones, regisseert het project. De eerste superheldenfilm met een vrouw in de hoofdrol komt op 23 juni 2017 in de bioscoop.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.