Wonder Woman 2 uitgesteld naar 2020

  Na het succes van Wonder Woman in 2017 komt er een vervolg. Het tweede deel heet Wonder Woman 1984 en het zou in de bioscopen verschijnen vanaf 13 december 2019. De releasedatum van Wonder Woman 2 is toch uitgesteld. De film komt nu uit in 2020.

  Warner Bros

  Het besluit om Wonder Woman 2 uit te stellen, is genomen vanwege de concurrentie. Het vorige deel kwam ook rond de zomer uit en was toen een groot succes. Gal Gadot speelde in het eerste deel de rol van Diana Prince / Wonder Woman.

  Ook in het tweede deel wordt de superheldin gespeeld door Gal Gadot. Andere castleden die bekend zijn gemaakt zijn Kristen Wiig, Pedro Pascal en Natasha Rothwell. Chris Pine, die in het eerste deel Steve Trevor speelde, keert terug voor deel twee.

  Wonder Woman 2 uitgesteld

  Wonder Woman 2 is dus uitgesteld naar 5 juni 2020. Hoofdrolspeler Gal Gadot kondigde dit met een Twitterbericht aan. In dit bericht staat ook iets over een verandering in landschap, maar hier is verder niets over bekendgemaakt.

  Al eerder werd er enkele Wonder Woman 2 details vrijgegeven, waaronder wie de schurk gaat spelen in het vervolg. Wil je meer weten over het vervolg van Wonder Woman? Dan hebben wij hier meer over de Wonder Woman 2 setting.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.