Wonder Woman 2 setting bekendgemaakt door Warner Brothers

  De Wonder Woman 2 setting is bekendgemaakt. Regisseur Patty Jenkins maakte het nieuws zelf bekend. De film speelt zich af in de jaren 80.

  Het vervolg op de zeer succesvolle Wonder Woman gaat zich afspelen in de jaren 80. Er gingen al geruchten dat de film in deze tijd periode zou afspelen. Vandaag maakte regisseur Patty Jenkins het nieuws bekend. Het nieuws werd door Jenkins aangekondigd tijdens de Warner Brothers presentatie tijdens Cinemacon in Las Vegas (via Screen Rant).

  De schurk van de film is ook al bekendgemaakt, want dat wordt Cheetah. De rol zal worden vertolkt door Kristen Wiig. Ook gaat Pedro Pascal, bekend van zijn rol in Game of Thrones als de Red Viper, een rol spelen in de film. Het is nog onbekend welke rol hij heeft.

  Eerder werd al bekendgemaakt dat Wonder Woman 2 in 2019 uitgebracht wordt. De film komt op 13 december 2019 uit in de bioscopen en speelt zich ook af in het DC film universum. Het vervolg op Wonder Woman slechts enkele maanden nadat de film werd uitgebracht aangekondigd tijdens Comic Con 2017.

  Wonder Woman 2 setting is geen verassing

  âââââDe Wonder Woman 2 setting plaatst de film middenin de Koude Oorlog tussen de Verenigde Staten en Rusland. Er gingen eerder al geruchten dat Wonder Woman 2 zich zou afspelen in de jaren 80. Die geruchten zeiden ook dat Wonder Woman het tegen de Sovjets gaat opnemen, specifiek tegen het einde van de Oorlog.

  Mocht je niet kunnen wachten en wil je Wonder Woman eerder dan 2019 terugzien? Dat kan, want Wonder Woman heeft een rol in Justice League. In onze Justice League review kun je lezen wat we van de film vonden en datzelfde geldt ook voor onze Wonder Woman review, want ook daarin is de Amazoneprinces te zien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.