Wonder Woman 2 releasedatum bekendgemaakt

  Warner Bros heeft de Wonder Woman 2 releasedatum bekendgemaakt. Op 13 december 2019 kunnen we Wonder Woman weer op het grote doek zien in een eigen film.

  In het eerste deel speelde Gal Gadot de rol van Wonder Woman. Het is bevestigd dat zij voor het vervolg de rol weer op zich gaat nemen. Eerder dit jaar vertelde regisseur Patty Jenkins dat zij een vervolg op de film wilde maken. Of zij de regisseur wordt van Wonder Woman 2 is nog niet bevestigd, maar het lijkt waarschijnlijk.

  Wonder Woman 2 releasedatum in december

  Nog geen week na de aankondiging van Wonder Woman 2 krijgt de film al een releasedatum. Tijdens Comic Con werd het vervolg op Wonder Woman aangekondigd. Er zijn tot nu toe geen officiële uitspraken gedaan over de verhaallijn van de film.

  Ondanks het feit dat er geen informatie vrij is gegeven, gaan er rumoeren rond die suggereren dat de film zich af gaat spelen in de jaren 80 tijdens de Koude Oorlog. Dit is niet bevestigd door Warner Bros.

  Wonder Woman groot succes

  Dat er een vervolg komt op Wonder Woman is geen verrassing.Op IMDb scoort Wonder Woman met een dikke 7,9 en haalde veel geld op. De verwachting is dat ook Wonder Woman 2 een groot succes zal worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.