Wonder Woman 2 release speelt zich af in de jaren 80

  De Wonder Woman 2 release zal zich af gaan spelen rond de jaren 80 van de twintigste eeuw. Volgens Screen Rant zal het vervolg op de kaskraker Wonder Woman zich afspelen rond de laatste dagen van de Koude Oorlog. Officieel is er nog niets bekendgemaakt.

  Ondanks dat DC nog niet gereageerd heeft op de geruchten, hebben volgens The Wrap meerdere bronnen de geruchten bevestigd. Het is overigens nog onbekend of Patty Jenkins, de regisseur van de eerste film, ook de tweede film voor haar rekening zal nemen. Jenkins heeft wel al haar voorzichtige plannen voor het tweede deel naar buiten gebracht, maar daarmee is niet gezegd dat zij Wonder Woman 2 zal regisseren.Dat komt voornamelijk omdat Jenkins later zei dat ze nog geen contract had getekend voor de film.

  Wonder Woman 2 release

  De release van de eerste Wonder Woman is in de Verenigde Staten de meest succesvolle film van DC ooit gemaakt. Het zal daarom ook raar zijn mocht Jenkins niet terugkeren voor het tweede deel. Tot vandaag heeft de film bijna 370 miljoen dollar opgebracht, daarmee verslaat de film Batman vs Superman, die bracht 330 miljoen dollar op.

  Wonder Woman verbannen

  Inwoners van Libanon kunnen het kijken van Wonder Woman op hun buik schrijven, op een dag voor de première werd de film verbannen door de regering aldaar. Dat had niemand aan zien komen doordat de film groots gepromoot werd in dat land. De reden achter de ban zou zijn dat hoofdactrice Gal Gadot van Israëlische afkomst is.

  Naast de promotie voor de film is Wonder Woman ook goedgekeurd om te draaien in het land. Alleen is er een speciaal campagneteam opgestaan om druk op de overheid te zetten om de film alsnog af te keuren. Diezelfde campagne wilde eerst al Batman vs Superman verbieden, dat is toen niet gelukt.

  Wonder Woman draait sinds 15 juni in de Nederlandse bioscopen. In onze review beoordelen wij de film met een 7,5.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.