Wonder Woman 2 details vrijgegeven

  De Wonder Woman 2 details zijn vrijgegeven door Patty Jenkins en Gal Gadot. Regisseuse Patty Jenkins is al een tijdje bezig met de opnames van de sequel van het eerste deel van Wonder Woman. De sequel heeft de naam 'Wonder Woman 1984' gekregen.

  Warner Bros

  Regisseuse Patty Jenkins besloot een foto te tweeten waar Steve Trevor (Chris Pine), de geliefde van Diana (Wonder Woman) uit het eerste deel van Wonder Woman op te zien was. De tekst die bij de foto staat leest: 'Welkom bij Wonder Woman 1984, Steve Trevor!'. Dit betekent dus dat hij zal terugkeren in het tweede deel van de film.

  Niet heel veel later volgde er een tweet van hoofdrolspeelster Gal Gadot met de tekst 'Wonder Woman 1984'. Vanaf toen verspreidden de geruchten over dat de film zich misschien in het jaar 1984 zal afspelen.

  De Wonder Woman 2 details

  Of de film 'Wonder Woman 1984' zich daadwerkelijk in het jaar 1984 zal gaan afspelen, is nog niet bevestigd. Maar door de foto's die getweet zijn kunnen fans zelf wel al een beetje gaan puzzelen over wat er precies allemaal plaats gaat nemen in Wonder Woman 1984.

  Wonder Woman 1984 zal vanaf 13 december 2019 in de bioscoop te zien zijn.

  Ben je benieuwd naar het eerste deel van Wonder Woman? Dan hebben we hier een review van Wonder Woman.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.