Wonder Woman 2 aangekondigd op Comic Con

  Eerder gingen er al geruchten over een mogelijke Wonder Woman 2 release, maar op Comic Con afgelopen weekend is het nieuws officieel uit de doeken gedaan. Tijdens dit evenement is officieel aangekondigd dat de succesvolle film een vervolg zal krijgen.

  Op Comic Con is alleen officieel aangekondigd dat de film in ontwikkeling is. Er zijn verder nog geen details vrijgegeven over het verhaal of de setting van de film. Eerder kwamen er al wel geruchten naar buiten via de website Screen Rant, die beweerden dat Wonder Woman 2 zich af zou spelen in de jaren '80, rond de laatste dagen van de Koude Oorlog.

  Wonder Woman 2 aankondiging komt niet als verrassing

  Er zijn geen officiële uitspraken gedaan over de setting en DC heeft niet op deze geruchten gereageerd. Een aankondiging van een vervolg op Wonder Woman komt niet als verrassing, aangezien dit de meest succesvolle DC Universe film tot nu toe is. Bovendien is het de derde grootste Warner Bros film ooit, na The Dark Knight en The Dark Knight Rises.

  Wonder Woman draait sinds 15 juni in de Nederlandse bioscopen en is nog steeds op het witte doek te bekijken. De film vertelt het verhaal van Diana, een prinses van de Amazons en een getrainde strijder. Wanneer een piloot neerstort op het eiland waar ze woont, komt ze erachter dat de wereld in chaos verzeild is. Ze verlaat haar thuishaven om te vechten in de oorlog, waar ze kennis maakt met haar ware krachten.

  Wij beoordeelden de film met een 7.5 in onze review en op IMDb haalt de film een 7.9 binnen. Wonder Woman heeft wereldwijd al meer dan $750 miljoen opgebracht. We kunnen Wonder Woman binnenkort ook zien in de aankomende Justice League film waar het personage in mee speelt. Voor Justice League is tijdens Comic Con ook een nieuwe trailer vrijgegeven.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.