Wolfenstein Youngblood releasedatum onthuld in nieuwe trailer

  Het nieuwste deel in de Wolfenstein serie, Wolfenstein Youngblood, heeft een releasedatum. De game van Machine Games komt op 26 juli uit voor de PC, PlayStation 4, Switch en Xbox One. De onthulling komt in de vorm van een trailer die de eerste beelden van het verhaal tonen.

  In de trailer zie je hoe Jess en Soph Blazkowicz, de dochters van B.J. Blazkowicz op zoek gaan naar hun vader in het fictieve Parijs van de jaren 80. De video eindigt met de informatie dat de releasedatum voor Wolfenstein Youngblood op 26 juli ligt. Er is ook bevestigd dat de game naar de Nintendo Switch komt.

  Wat is er in de Wolfenstein Youngblood trailer te zien?

  De trailer toont voor het eerst waar Wolfenstein Youngblood om draait. In de game volg je Jess en Soph Blazkowicz in hun zoektocht naar hun vader. In 1980 is hij om een onbekende reden naar het door Nazi's veroverde Parijs gegaan. De twee zusjes reizen af naar de stad om vaderlief te zoeken.

  De video focust zich voornamelijk om het verhaal en laat de persoonlijkheden van de zusjes Blazkowicz zoveel mogelijk naar voren komen. Tussendoor komen er kleine stukken met gameplay voorbij, waarin de dames flink wat Nazi's neerschieten. Daarnaast zie je hoe de co-op modus er ongeveer uitziet. De trailer eindigt met de Wolfenstein Youngblood releasedatum.

  Wolfenstein Youngblood afbeelding

  Wat is is er nog meer over Wolfenstein Youngblood onthuld?

  Het is nu duidelijk dat Wolfenstein Youngblood op 26 juli in de winkel ligt. Het is al langer bekend dat de game naar de PC, PlayStation 4 en Xbox One komt, maar de game komt nu dus ook naar de Switch. Alle versies komen op dezelfde dag uit.

  Als je de Wolfenstein Youngblood Deluxe Edition koopt, krijg je er de zogenaamde Buddy Pass bij. Het geeft je de mogelijkheid om een vriend gratis met je mee te laten spelen. Daarnaast ontvang je de Cyborg Skin Pack die je exclusieve pantser, wapens, messen en bijlen geeft.

  Een pre-order geeft je toegang tot de Wolfenstein: Youngblood Legacy Pack met daarin verschillende voorwerpen uit de oude games. Het gaat om de onderstaande items.

  • Wolfenstein II: The New Colossus’ Jacket Power Suit
  • B.J.’s US Army Power Suit
  • Wolfenstein: The Old Blood’s Pipe
  • Wolfenstein: The Old Blood’s Knife
  • WO2 Wapen Skin Set voor alle langeafstandswapensââââââ

  Wolfenstein Youngblood afbeelding 2

  Wolfenstein Youngblood releasedatum

  De releasedatum van Wolfenstein Youngblood is op 26 juli. De game komt uit voor de PC, PlayStation 4, Switch en Xbox One. Bethesda, de uitgever van de titel, heeft reeds laten weten dat nieuwe Bethesda games zoals Wolfenstein Youngblood ook naar Steam komen.

  Wolfenstein Youngblood

  Verkijgbaar vanaf 26 july 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.