Wolfenstein Youngblood onthuld tijdens E3

  Machine Games was van de partij tijdens de Bethesda persconferentie en had een toffe melding. Naast de Switch release van Wolfenstein 2, werd ook Wolfenstein Youngblood onthuld. En dat wordt een hele nieuwe game.

  Machine Games betrad kort het podium tijdens de Bethesda E3 om ons heugelijk nieuws te brengen. Allereerst werd de Switch release van Wolfenstein 2 nog even genoemd die op 22 juni is. Maar dat was het grote nieuws niet, want er is een opvolger van The New Colossus in de maak.

  Protagonist BJ Blazkowich zal daar niet in voorkomen, althans niet als speelbaar karakter. Dit keer is het de beurt aan zijn kinderen om de nazi's af te maken. BJ heeft namelijk twee dochters gekregen die geheel volgens het geloof van papa een hekel aan nazi's hebben.

  Wolfenstein Youngblood co-op te spelen

  Gezien BJ twee dochters heeft die nazi's haten, kan de game alleen gespeeld worden, maar ook volledig in co-op. De titel speelt zich af in de jaren 80 en brengt je naar Parijs. Hier is het land nog grotendeels door nazi's bezet dus er is genoeg te doen voor BJ's dochters.

  Wanneer Youngblood precies uit moet komen is nog onbekend alsook op welke platformen de game verschijnt. Het enige dat momenteel bekend is, is dat de release in 2019 zal zijn.

  Naast de Wolfenstein Youngblood onthulling wist Bethesda ook een VR titel uit de doeken te doen. Deze game zal Wolfenstein Cyberpilot VR gaan heten en je in een Duits voertuig plaatsen. Natuurlijk zit je daar niet in als nazi, maar jaag je juist op ze.

  Wolfenstein Youngblood

  Verkijgbaar vanaf 26 july 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.