Wolfenstein 2 The New Colossus trailer uitgebracht

  Bethesda heeft een nieuwe Wolfenstein 2 The New Colossus trailer vrijgegeven. Daarin is BJ Blazkowicz weer ouderwets en in stijl nazi’s overhoop aan het knallen. De video is bovenaan het artikel te kijken.

  In Wolfenstein 2 The New Colossus is Amerika onder de voet gelopen door de nazi’s. In de alternatieve tijdslijn is Manhattan kapot en verlaten en New Orleans belegerd en systematisch gezuiverd. De duitse grootmacht laat een spoor van vernieling en ellende achter, maar dat zal niet langer zonder slag of stoot gaan.

  Wolfenstein 2 The New Colossus trailer

  BJ Blazkowicz keert ook in het tweede deel van de reboot terug en zet een rebellengroep op om terug te slaan. Na het einde van het eerste deel heeft de actieheld vijf jaar in coma gelegen en wanneer hij ontwaakt is duidelijk dat hij ook een mens van vlees en bloed is. Hij zit dan namelijk in een rolstoel, maar dat weerhoudt hem er niet van de strijdbijl weer op te pakken.

  Wolfenstein review

  Wolfenstein The New Order kreeg van ons een 8. Baanbrekend was de game niet, maar hij wist prima te vermaken dankzij een bijzondere stijl en de verfijnde first-person shootergameplay.

  We hebben op de E3 en gamescom van dit jaar al een indruk gekregen van de game, maar daar hoeven we het niet lang meer mee te doen, want 27 oktober komt Wolfenstein 2 uit voor de Xbox One, PS4 en PC. De Nintendo Switch versie verschijnt volgend jaar.

  Wolfenstein 2: The New Colossus

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.