Wolfenstein 2 The New Colossus reveal toont nazi's in Amerika

  Bethesda heeft tijdens haar E3 persconferentie de Wolfenstein 2 The New Colossus reveal voorbij laten komen. De nieuwe first-person shooter moet later dit jaar verschijnen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  Het nieuws van Wolfenstein 2 The New Colossus en diens releasedatum komt slechts enkele dagen na een mogelijk lek door Amazon. De webwinkel liet namelijk afgelopen week al weten dat er een nieuw deel in de Wolfenstein-serie in de maak zou zijn bij uitgever Bethesda en dat deze op 27 oktober uit zou komen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Al deze informatie lijkt te kloppen, nadat Bethesda de game officieel uit de doeken deed tijdens haar E3 persconferentie.

  Wolfenstein 2 The New Colossus reveal middels trailer

  De gameplay video hierboven laat zien dat gevecht tegen de nazi's zich verplaatst van Europa naar de Verenigde Staten van de jaren 60. Ondanks de gebeurtenissen uit Wolfenstein The New Order zijn de Nazi's niet verslagen. Je kruipt wederom in de rol van BJ Blazkowicz, ook wel bekend als 'Terror-Billy', en krijgt wederom de taak om alle foute Duitse troepen het leven zuur te maken.

  Hierbij krijg je weer toegang tot de gekste wapens. Van machinegeweren tot wapens waar hete lasers uit tevoorschijn komen, niets is te gek. Fans van de serie hoeven gelukkig niet lang te wachten tot het feest wederom losbarst, want Wolfenstein 2 The New Colossus is vanaf 27 oktober 2017 verkrijgbaar op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  Wolfenstein 2: The New Colossus

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.