Wolfenstein 2 The Freedom Chronicles DLC vanaf vandaag te spelen

  Het verhaal van BJ Blazkowicz mag dan voorlopig voorbij zijn nu Amerika weer gedeeltelijk vrij is, maar Wolfenstein 2 is dat nog niet. Vandaag is de tweede DLC in de vorm van Wolfenstein 2 The Freedom Chronicles verkrijgbaar en plaatst je in de schoenen van Joseph Stallion. En ja, de man heeft een epische snor.

  De tweede(episode 0 kwam vlak na de release van Wolfenstein 2 uit) van de The Freedom Chronicles DLC gaat niet zozeer verder war het verhaal van Wolfenstein is gebleven nadat je de game hebt uitgespeeld. In plaats daarvan krijg je een ander stuk van Amerika te zien vanuit de ogen van een andere verzetsheld. In dit geval iemand die verdacht veel wegheeft qua uiterlijk en naam van oercommunist Joseph Stalin.

  Maar gaan ze naar het WK?

  In plaats van zijn snor stijlen wat Stalin zou doen, is Stallion een man die in Amerika al roem vergaarde door zijn spel op de Amerikaanse football velden. Zijn geliefde sport is helaas verboden geworden nu de nazi's de dienst uitmaken, dus wordt de beste gedwongen het favoriete spelletje van onze oosterburen te spelen: voetbal!

  Geef een Amerikaan een bal die niet de vorm van een ei heeft en ze hebben geen idee wat hen overkomt. Ook Stallion weet zich in de DLC geen raad met de voetbal, dus besluit hij zijn American Football talenten voor andere doeleinden te gebruiken. Zich een weg banen door hordes Duitsers en Chicago op zijn kop te zetten.

  Andere Wolfenstein 2 The Freedom Chronicles volgt volgend jaar

  The Adventures of Gunslinger Joe is vanaf vandaag te spelen voor gamers die Wolfenstein 2 en de Season Pass hebben. De uitbreiding is ook los te kopen voor een tientje. Andere The Freedom Chronicles DLC staat gepland voor januari en maart volgend jaar. Mocht je de game aan willen schaffen, dan kan dat hier.

  Wolfenstein 2: The New Colossus

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.