Wolfenstein 2 Switch releasedatum aangekondigd

  De releasedatum van Wolfenstein 2 Switch is aangekondigd. De Bethesda game komt eind juni uit. Wolfenstein 2 The New Collossus gaat 60 euro kosten.

  Bethesda Softworks maakte door middel van een trailer bekend dat Wolfenstein 2 Switch op 29 juni uitkomt. De game is zowel docked als portable te spelen. De game is al een aantal maanden te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Wolfenstein 2 Switch is niet ontwikkeld door MachineGames. De ontwikkelaar vervulde alleen een ondersteunende rol, zodat de ontwikkelaar Panic Button de game in goede mate kon porten. De port zal ook gebruik maken van de Joy-Con motion controls zoals ook bij de port van Doom het geval was.

  Ontwikkelaar Panic Button maakte in het verleden al verschillende games voor de Nintendo Switch. De ontwikkelaar was in het verleden verantwoordelijk voor de ports van Doom en Rocket League. Over iets meer dan twee maanden komen we erachter of het met Wolfenstein 2 The New Colossus wederom gelukt is om een goede port neer te zetten.

  Wolfenstein 2 Switch tijdens Nintendo Direct onthuld

  Dat Wolfenstein 2 The New Colossus naar de Nintendo Switch zou komen was al een tijdje bekend. Dit werd namelijk bekendgemaakt tijdens de Nintendo Direct in september 2017. Toen werd ook aangekondigd dat Doom naar de Switch zou komen. Doom kreeg in tegenstelling tot Wolfenstein wel direct een releasedatumâââââââ.

  Dat Panic Button de game naar de Switch moest brengen was destijds nog niet bekend. Dit werd pas een paar dagen voor Kerst bekendgemaakt. In het interview waarin de studio bekend werd gemaakt, sprak Andreas Öjerfors, senior game designer met positieve woorden over Panic Button. Hij zei dat de Panic Button een expert is als het op de Switch aankomt.

  Wolfenstein 2 The New Colossus is al sinds 27 oktober 2017 uit op PlayStation 4, Xbox One en PC. Als je wilt weten wat we van de game vonden, lees dan vooral onze Wolfenstein 2 The New Colossus review. De game is vanaf 29 juni beschikbaar voor de Nintendo Switch.

  Wolfenstein 2: The New Colossus

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.