Wolfenstein 2 mogelijk gelekt door Amazon

  Het lijkt erop dat er een Wolfenstein 2 komt. De game is toegevoegd aan de database van Amazon in Duitsland. Het spel zou dan onthuld worden tijdens de Bethesda E3 persconferentie.

  Op maandag 12 juni om 4 uur in de ochtend houd Bethesda haar E3 persconferentie. Een grote verrassing lijkt echter al vroegtijdig uitgelekt te zijn. Amazon zet namelijk Wolfenstein 2 The New Colossus in haar aanbod.

  Wolfenstein 2 eind dit jaar

  Opvallend is ook dat de game gelijk een releasedatum krijgt. Het spel zou op 27 oktober verschijnen, als de informatie van Amazon klopt. Ook is duidelijk dat het spel naar de PlayStation 4, Xbox One en PC komt en er een Collector's Edition is.

  Verdere details blijven nog weg. Daarvoor zullen we toch echt tot de onthulling tijdens de E3 moeten wachten. Alles omtrent de show vind je op onze E3 pagina.

  Meer op E3

  Het gerucht gaat ook rond dat Bethesda nog een andere game toont op de E3. Dit zou Starfield worden, een sci-fi RPG in de trend van Fallout en The Elder Scrolls. Of dat ook daadwerkelijk gebeurd, is nog onduidelijk.

  Wolfenstein 2 gelekt

  Eerdere delen

  De vorige Wolfenstein, The New Order, verscheen in 2014 en werd goed ontvangen. Een jaar later kwam er een standalone uitbreiding uit. The New Colossus zou een compleet nieuw deel moeten worden.

  Wolfenstein 2: The New Colossus

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.