Wolfenstein 2 DLC binnenkort verkrijgbaar

  Als je niet genoeg kan krijgen van het knallen op nazi's en je hebt Wolfenstein 2: The New Colossus al uitgespeeld dan hebben we goed nieuws! Want naast dat je natuurlijk gewoon het spel opnieuw kan uitspelen is er ook Wolfenstein 2 DLC op komst die de revolutie inzet in andere delen van Amerika.

  De DLC van Wolfenstein 2 is te verkrijgen door het kopen van een season pass, die 25 euro kost. De DLC, die in zijn geheel The Freedom Chronicles heet, bestaat uit drie verschillende nieuwe verhalen en personages. Of je elk verhaal apart kan kopen is nog niet bekend.

  Wolfenstein 2 DLC - Wie, wat, waar?

  Het eerste deel van de DLC heet The Adventures of Gunslinger Joe. Hier speel je als Joe Stallion, een quarterback die zijn brood verdiende door het beuken van zijn tegenstanders op het veld, maar nu beukt tegen hordes nazi's in Chicago. The Adventures of Gunslinger Joe is vanaf 14 december te spelen.

  The Diaries of Agent Silent Death is het tweede deel van de DLC. Hier speel je als ex-OSS agent en huurmoordenaar Jessica Valiant. Met Jessica infiltreer je de bunkers van de nazi's in Californië en kom je meer te weten over de geheimen van operatie San Andreas. The Diaries of Agent Silent Death is vanaf 30 januari te spelen.

  De derde en laatste Wolfenstein 2 DLC heet The Amazing Deeds of Captain Wilkins. Jij speelt als de held van het Amerikaanse leger: Captain Gerald Wilkins. Je krijgt de taak om operatie Black Sun onschadelijk te maken in Alaska. Wanneer The Amazing Deeds of Captain Wilkins precies beschikbaar zal zijn is nog niet bekend. Bethesda heeft aangekondigd dat dit ergens in maart zal zijn.

  Wolfenstein 2: The New Colossus

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.