Witcher 3 Sex Motion Capture - 16 uur aan sex scenes

  The Witcher 3, de opkomende RPG van de Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED bevat ongeveer 16 uur aan met motion capture opgenomen sex scenes. CD Projekt RED houdt wel vol dat ze de Witcher 3 Sex Motion Capture niet zonder reden in de game gestopt hebben.

  Het ontwikkelaarsteam achter The Witcher 3: Wild Hunt lijkt zich niet te schamen voor morele of technische zaken. Het spel, dat gepland staat voor mei, bevat maar liefst 16 uur aan vooraf opgenomen sex scenes via motion capture technieken. Op deze manier willen ze de 3D modellen zo levensecht mogelijk neerzetten.

  Witcher 3 Sex Motion Capture

  "Mensen denken dat we de openingscene vol seksuele content stoppen zonder expliciete reden" , vertelt ontwikkelaar Damien Monhier. "Nee, nee, nee. We willen dat je ziet dat het hoofdpersonage heel intiem was met dit hoofdpersonage. Het is de bedoeling dat je het gevoel krijgt dat hij heel veel geeft om haar gezelschap."

  Stan Just, de hoofdontwerper van The Witcher 3, heeft aangegeven dat er twee dagen lang sex scenes zijn opgenomen via een motion capture-techniek. Sommige scenes werden naakt gespeeld.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.