Witcher 3 PS4 Pro update brengt 4K resolutie

  Begin deze maand kondigde studio CD Projekt Red aan dat er later deze maand een update beschikbaar zou komen voor de PS4. Hierdoor kunnen spelers The Witcher 3 spelen met een 4K resolutie. Vandaag is de Witcher 3 PS4 Pro update daadwerkelijk beschikbaar gekomen.

  Dat The Witcher 3 er al prachtig uitzag toen de game in 2015 het licht zag, moge duidelijk zijn. De titel kreeg niet voor niets een dikke 9.5 in de review. Om de wereld (en Geralt) er nog mooier uit te laten zien, besloot CD Projekt Red aan een update te werken die 4K resolutie naar het spel brengt. Een datum had het bedrijf alleen nog niet gegeven.

  Witcher 3 PS4 Pro update komt eind dit jaar naar Xbox One X

  Waar PlayStation 4 Pro eigenaren vanaf vandaag al monsters af kunnen slachten in 4K, moet het kamp van Xbox nog even wachten. Sowieso op de console zelf, maar ook op de update van CD Project Red. De studio geeft namelijk aan dat deze pas komt 'zodra' hij klaar is.

  Wel weet de studio te vertellen dat het ergens dit jaar zal zijn. Met de release van de Xbox One X in november is er in ieder geval nog genoeg tijd om aan de update te werken. CD Projekt Red kennende zal dat ook gebeuren om de perfecte ervaring aan gamers mee te geven. Net als met The Witcher 3 zelf.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.