Witcher 3 Dev Tools aangepast voor Cyberpunk 2077

  De nieuwe titel van CD Projekt Red is nog gehuld in mysterie, en het lijkt erop dat dit voorlopig ook nog wel even zo zal blijven. Voordat de game uitkomt, moeten eerst de Witcher 3 Dev Tools aangepast voor Cyberpunk 2077.

  Zo'n aanpassing is niet iets wat in een dag gedaan is, dus dat kost enige tijd. Het feit dat de game nog gemaakt moet worden met de Witcher 3 Dev Tools aangepast voor Cyberpunk 2077, maakt ook dat het nog wel even duurt voordat deze futuristische shooter op onze PC kan worden geïnstalleerd.

  Sinds het succes dat CD Projekt Red had met het ontwikkelen van The Witcher 3, - een van de meest geprezen games van het afgelopen jaar - wordt er door veel mensen met interesse gekeken naar hun volgende project. Het feit dat dit nieuwe project nog wel even op zich laat wachten, zal voor de meeste mensen dan ook als een teleurstelling komen.

  Witcher 3 Dev Tools aangepast voor Cyberpunk 2077, wat we al weten

  Het feit dat de Witcher 3 Dev Tools aangepast voor Cyberpunk 2077 wordt, maakt dat er in ieder geval zekerheid is over de ontwikkeling van de game. Er was enige tijd onduidelijkheid over of de titel nog in de maak zou zijn. Dat dit dus wel gebeurt, is nu duidelijk.

  Het spel werd vier jaar geleden al aangekondigd en sindsdien hebben we naast een CGI teaser trailer niet zoveel meer gezien. Of dit te maken heeft met het succes van The Witcher 3 is niet geheel duidelijk, maar lijkt wel waarschijnlijk. In eerste instantie heeft de ontwikkelaar in ieder geval nog de DLC Blood and Wine op de plank liggen, voordat ze vooruit kan kijken naar een nieuwe titel.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  x

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.