Witcher 3 Blood and Wine release uitgelekt?

  De langverwachte tweede grote uitbreiding voor het alom geprezen Witcher 3 heeft een releasedatum gekregen, en sneller dan je denkt. De Witcher 3 Blood and Wine release staat mogelijk op 30 mei. De datum lekte uit door een Steampagina van de DLC. Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft nog steeds geen datum gegeven.

  Het moet een gigantische uitbreiding gaan worden en de DLC voor het spel komt nu mogelijk op 30 mei naar je toe. De speculaties rondom de Witcher 3 Blood and Wine release waren al enige tijd aan de gang en stonden volgens de geruchten op een datum van vóór de E3. Deze geruchten over de Witcher 3 Blood and Wine release lijken steeds meer waarheid te worden.

  De DLC moet behoorlijk groot gaan worden voor de game. Van wat we tot nu toe weten moet het een zeer grote uitbreiding gaan worden voor het spel. Spelers van The Witcher 3 Wild Hunt hebben enige tijd moeten wachten voor ze hun handen op deze tweede DLC konden krijgen, maar volgens de ontwikkelaar zal de reden voor het lange wachten duidelijk worden wanneer je de game gaat spelen.

  De Steampagina is inmiddels weer offline gehaald, maar niet voordat bovenstaande Tweet met een screenshot van de releasedatum online werd gezet. Bovenstaande tweet toont dat de Witcher 3 Blood and Wine release op 30 mei zal plaatsvinden. Verwacht wordt dat de Witcher 3 Blood and Wine release voor alle platformen gelijk zal zijn, maar dit is nog niet officieel bevestigd.

  Witcher 3 Blood and Wine release bekend, grote uitbreiding komt naar je toe

  De Witcher 3 Blood and Wine release komt met een enorme uitbreiding voor het spel. De DLC voegt Tussaint toe aan de wereldkaart en deze map moet ongeveer net zo groot zijn als de Skellige Islands uit de originele Witcher 3 Wild Hunt bij elkaar.

  Het nieuwe gebied moet er anders uit gaan zien en de sfeer in de regio is ook anders dan je gewend was van de populaire Witcher 3. Tussaint heeft namelijk nog niet te maken gehad met de oorlog die je in The Witcher 3 Wild Hunt meemaakte en daardoor moet er een zorgeloze sfeer in de spelwereld zitten.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.