Witcher 3 Blood and Wine release officieel bekend

  Via de PlayStation Blog is bekend geworden dat de Witcher 3 Blood and Wine release op 31 mei zal zijn. Wanneer je de DLC dus wilt toevoegen kun je dat deze maand nog doen.

  PlayStation Blog laat dit dus weten, en ondertussen is dit nieuws over de Witcher 3 Blood and Wine release ook officieel gemaakt door Namco Bandai. ondanks eerdere berichten dat de Blood and Wine release een dag eerder zou komen, blijkt nu dan toch dat we nog een dagje langer op deze laatste uitbreiding voor de populaire game moeten wachten. De uitbreiding kent, zoals je ook in onze preview kunt lezen, een behoorlijke omvang en daarnaast worden er veel nieuwe features aan de game toegevoegd.

  Het verhaal volgt Geralt op zoek naar een eeuwenoud geheim in Toussaint, een gebied dat er zeer kleurrijk uitziet en waar de mensen nog niet zo'n last hebben gehad van de oorlog die in de wereld woedt. Hoewel mensen er een stuk zorgelozer leven, is het gevaar in de wereld van Toussaint niet minder groot dan je van de wereld van de Witcher gewend bent.

  Zo kun je nu ook in je eigen wijngaard aan de slag die je volledig naar je eigen smaak kunt inrichten en aanpassen. Verder is er voor de nieuwe uitbreiding ook een teaser uitgekomen waarin je kunt zien wat je mag verwachten na de Witcher 3 Blood and Wine release. Het is te zien dat de wereld er wat kleurrijker uitziet dan je van de Witcher gewend was en verder zie je Geralt te paard door de Wereld van Toussaint heen rijden.

  Witcher 3 Blood and Wine release de tweede DLC

  De nieuwe uitbreiding is de tweede in de lijn van DLC, verder komt er ook een speciale Limited Edition set voor de Witcher 3 Blood and Wine release, de prijs van deze speciale Limited Edition set voor de Blood and Wine release is op dit moment nog niet bekend. Wanneer je deze speciale versie aanschaft krijg je het Nilfgaard Gwentdeck, een Collectors box, het Northerns Realms Gwentdeck en uiteraard ook een download code voor de DLC om deze aan je spel toe te voegen.

  Zoals gezegd komt de DLC nog deze maand naar je console toe, op 31 mei om precies te zijn voor PC, Xbox One en PlayStation 4. Je moet inderdaad nog een dagje langer wachten dan er in eerste instantie het gerucht was, maar volgens de eerste berichten lijkt het erop dat het het wachten waard zal zijn. De DLC heeft een losse prijs van 19.99 euro, maar wanneer je de eerste Hearts of Stone DLC nog niet hebt aangeschaft, is dit misschien nu juist op zijn voordeligst. De season pass voor de Witcher 3 kost op dit moment namelijk 24.99.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.