Windows 10 upgrade aankondiging gaat full screen

    Microsoft is met een nieuwe actie gekomen om de Windows 10 upgrade aan de man te brengen. Zo wordt er een beeldvullende notificatie getoond.

    Microsoft hanteert een agressieve aanpak als het gaat om het aanbieden van Windows 10. Na talloze meldingen voor Windows 7.1 en 8.1 gebruikers is er voor een nieuwe mogelijkheid gegaan. Deze PC gebruikers krijgen namelijk te maken met een Windows 10 upgrade notificatie die over het hele scherm te zien is. Hierbij heb je de keuze om gelijk je systeem het besturingssysteem mee te geven, later nog een keer te herhalen of helemaal niet meer op de mogelijkheid te attenderen.

    Windows 10 upgrade wordt betaald

    De Windows 10 upgrade is gratis binnen te halen tot 29 juli. Daarna staat er in de planning dat het besturingssysteem een prijs gaat krijgen van 119 dollar. Om de extra kosten te voorkomen en gebruik te maken van alle mogelijkheden die Windows 10 biedt, moedigt Microsoft aan de upgrade zo snel mogelijk binnen te halen. Toch krijgt niet iedereen dit beeldvullende scherm voorgeschoteld. Mensen waarbij het systeem niet voldoet aan de eisen of al eerder een upgrade hebben gehad naar Windows 10 die gefaald is, krijgen geen bericht van Microsoft.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.