Win - Terminator Genisys tickets prijsvraag

  Binnenkort komt er alweer een Terminator film uit, Terminator Genisys is alweer de vijfde film in de reeks. Wil jij de film zien nog voordat het op 9 juli uitkomt? Doe dan mee met de Terminator Genisys tickets prijsvraag!

  In Terminator Genisys wordt sergeant Kyle Reese teruggestuurd naar 1984 om Sarah Conner te beschermen en de toekomst veilig te stellen. Maar door onverwachte gebeurtenissen ontstaat er een nieuwe, onbekende versie van het verleden en ontmoet hij nieuwe bondgenoten zoals The Guardian. Hij komt oog in oog staan met een nieuwe vijand en krijgt een onverwachte nieuwe missie: de toekomst resetten. Meer over de film lees je op de website.

  terminator genisys tickets prijsvraag

  In samenwerking met Universal geven we een hoofdprijs weg en drie prijzenpakketen. De hoofdprijs is twee kaartjes voor de IMAX première van Terminator Genisys op dinsdag 7 juli. Maar naast de hoofdprijs maak je ook kans op één van de drie prijzenpakketen. Dit pakket bevat een powerbank, tasje en een waterfles.

  terminator genisys tickets prijsvraagterminator genisys tickets prijsvraagterminator genisys tickets prijsvraag

  Terminator Genisys tickets prijsvraag

  Om deze gave prijzen te winnen moet je de volgende vraag beantwoorden.

  In welke Terminator film speelde Arnold Schwarzenegger niet?

  Mail je antwoord, je XGN gebruikersnaam, je gewone naam en je adres naar prijsvraag@xgn.nl. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de Terminator Genisys tickets prijsvraag winnaars bericht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.