WIN - FIFA 16 prijsvraag

  FIFA 16 is net een paar weken uit, en de game is helemaal hot! Wij mogen deze game twee keer weggeven. Lijkt het jou wel wat om deze voetbalgame te winnen? Doe dan snel mee aan onze FIFA 16 prijsvraag.

  FIFA 16 kwam op 25 september uit en is het nieuwste deel in de immens populaire voetbalspellenserie. Deze FIFA biedt spelers een hoop nieuwe mogelijkheden, waaronder het voetballen met vrouwenteams.

  Verder heeft de game een trainer ingebouwd, waarmee jij je skills kan aanscherpen, en kan je nu je spelers trainen in de carrière modus. Bovendien zijn de nodige aanpassingen gedaan op het gebied van gameplay.

  FIFA 16 prijsvraag

  Wij mogen in samenwerking met Kinguin twee keer FIFA 16 weggeven: 1x voor PC en 1x voor Xbox One. Kinguin is een online marktplaats en vergelijkplek voor games en software. Je kunt hun Nederlandse portaal vinden via kinguin.co.nl. Wanneer je bij Kinguin producten koopt, verdien je tegoed wat je kan gebruiken tijdens het kopen van nieuwe producten.

  Wil je FIFA 16 graag winnen? Doe dan mee aan onze FIFA 16 prijsvraag en wie weet heb jij binnenkort deze voetbalgame in huis! Om kans te maken, moet je antwoord geven op de volgende vraag:

  • Wie is jouw favoriete voetballer?

  Mail je antwoord plus motivatie, je voorkeur voor platform, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je e-mailadres naar prijsvraag@xgn.nl. Je hebt t/m 18 oktober om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.

  FIFA 16

  Verkijgbaar vanaf 24 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.