WIN - FIFA 16 points prijsvraag én tegoed voor PSN en Xbox Live

  De release van FIFA 16 staat voor de deur, en daarom geven wij tegoedbonnen voor FIFA points weg. Lees snel verder hoe je mee kan doen aan deze FIFA 16 points prijsvraag!

  In FIFA kan je gebruik maken van points, waarmee je zaken als nieuwe spelers kan kopen. Wil je graag een steuntje in de rug hebben op het gebied van points? Wij hebben dan de oplossing voor je: wij geven namelijk tegoedbonnen weg, die je kan gebruiken om FIFA points mee te kopen!

  Gamen is natuurlijk het leukst wanneer je ook online kan spelen! Om FIFA 16 online te kunnen spelen op de nieuwste consoles, heb je namelijk een abonnement nodig voor Xbox Live of PlayStation Plus, anders is de game alleen offline te spelen. Daarom geven we ook nog eens 12 maanden lang Xbox Live of PlayStation Plus weg.

  FIFA 16 points prijsvraag

  In samenwerking met Online Prepaid Services geeft XGN daarom 2x een tegoedbon voor de Xbox Store en 2x een tegoedbon voor de PlayStation Store weg. Maar dat is niet alles: bovendien geven we ook nog eens 1x Xbox Live voor 12 maanden en 1x PSN Plus voor 12 maanden weg! Meedoen gaat gemakkelijk, je hoeft slechts antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Welke speler zou jij als eerste kopen als jij deze FIFA 16 points wint?

  Mail en motiveer je antwoord, je platform, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je e-mailadres naar prijsvraag@xgn.nl. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze FIFA 16 points prijsvraag bericht!

  FIFA 16

  Verkijgbaar vanaf 24 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.