WIN twee keer Fallout 76 '76 Reclamation Day Party ticket

  Het is bijna zover. Op 14 november komt de game Fallout 76 uit, waar we allemaal met smacht op wachten. Om het feest van Fallout 76 nog iets groter te maken geven wij in samenwerking met Bethesda twee tickets voor de Fallout 76 ‘76 Reclamation Day Party in Utrecht weg. Doe nu mee!

  Het duurt nog precies acht dagen voordat we eindelijk het spel kunnen gaan spelen. Wij van XGN hebben de game voor drie uurtjes kunnen spelen. In ons artikel over de Fallout 76 gameplay schreven we dat Fallout 76 het in zijn mars heeft om het multiplayer spektakel te worden van de komende tijd.

  Om even goed te vieren dat Fallout 76 uitkomt heeft de game-ontwikkelaar Bethesda een feest georganiseerd waar niet alleen Fallout 76 speelbaar zal zijn, maar waar ook leuke activiteiten zijn gepland en allemaal lekker hapjes te vinden zijn. In totaal zijn er acht Asus PC’s en 4K schermen beschikbaar op het evenement.

  De Fallout 76 ‘76 Reclamation Day party vindt plaats op 16 november in Utrecht in de Werkspoorkathedraal. Van 13:00 tot 21:00 zal het feest gegeven worden. En in plaats van dat je in je eentje naar dit evenement kan, kun je zelfs twee tickets winnen! Je kunt dus nog een vriend, vriendin, je partner, je opa, je oma, wie dan ook meenemen! Het enige wat ertoe doet is dat jij en je plus one allebei 16+ zijn.

  Hoe win je twee keer de Fallout 76 ‘76 Reclamation Day Party ticket?

  Om deze twee tickets te winnen hoef je maar iets heel simpels te doen. Laat ons in een mailtje naar prijsvraag@xgn.nl weten waarom jij het verdient om deze tickets te winnen en wie je mee zou nemen. Vermeld ook even jullie leeftijd. Maandag maken we bekend wie er heeft gewonnen en sturen we de winnaar een bericht. Veel succes!

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.