WIN: 2x2 bioscoopkaartjes voor Need for Speed film

  Zijn raceauto's echt helemaal jouw ding? Snelle bolides en stoere sportwagens? Dan mag je Need for Speed de film absoluut niet missen! Vanaf volgende week komt de film naar de Nederlandse bioscoop en wij van XGN mogen twee keer twee bioscoopkaartjes weggeven aan jullie. Lees daarom snel verder en pak die kans!

  In Need for Speed werkt de lokale straatracer Paul samen met de arrogante zakenman Dominic Cooper. Op een dag wordt hij verraden door zijn collega's en belandt hij in de gevangenis. Nadat hij zijn straf uitgezeten heeft, besluit hij mee te doen aan een race van New York naar Los Angeles. Als zijn oud-partner daarachter komt, zet hij een hoge beloning op zijn hoofd. Het gevolg: Paul moet op de vlucht voor andere straatracers, die hem allemaal op de hielen zitten met hun flink opgevoerde auto’s.

  Need for Speed draait vanaf 13 maart in alle Nederlandse bioscopen.

  Wat je moet doen om kaartjes te winnen voor deze film, is de onderstaande vraag goed beantwoorden. Uit alle goede antwoorden trekken wij daarna willekeurig twee winnaars, die er met de prijs vandoor gaan.

  {contest:585}

  Meedoen met de prijsvraag kan tot en met 14 maart 10:00 uur. De winnaars van de vrijkaarten worden op dezelfde dag nog bekendgemaakt.

  Kijk voor meer informatie op de website van Need for Speed.

  Need for Speed Carbon

  Verkijgbaar vanaf 3 november 2006

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.