WIN: 2x Killzone of 2x Knack voor de PS4

  Killzone: Shadow Fall en Knack mogen bij XGN de deur uit in een spannende prijsvraag. Win één van de twee titels voor de PlayStation 4. Neem het in beide spellen op tegen geduchte vijanden en grijp de overwinning.

  Namens Sony mogen wij enkele games weggeven aan onze XGN leden. Je hebt de keuze uit Killzone: Shadow Fall en Knack, want van beide titels mogen we twee aan jullie verloten. Beleef de PlayStation spellen in de beste kwaliteit met de nieuwste console van Sony. Wacht niet langer en grijp je kans om één van de twee games te winnen!

  Killzone en Knack exclusief voor PlayStation 4

  In Killzone: Shadow Fall woedt er een jarenlange oorlog die de mensheid bijna heeft laten vervagen. Shadow Marshal Lucas Kellan besluit om de mensen te beschermen tegen de Helghast. Hij haalt het uiterste uit iedereen om de vijanden voor eens en voor altijd uit te schakelen.

  In Knack speel je de rol van een heldhaftige robot die het tij moet keren in een eens zo rustige planeet. Mensen en Goblins leven vredig naast elkaar, maar daar komt, dankzij een oorlog, een einde aan. Het is aan Knack om de wereld te redden en de vrede terug te brengen.

  Hoe win ik Killzone en Knack?

  Om kans te maken op de prijs, vragen wij jullie om een klein stukje te schrijven. Vertel aan ons waarom jij Killzone: Shadow Fall of Knack verdient? Laat je reactie in de comments achter. De beste redenen worden beloond. In totaal kunnen er dus vier mensen winnen!

  Meedoen met de prijsvraag kan tot en met vrijdag 20 juni om 12:00 uur. De uitslag volgt dan zo snel mogelijk.

  Knack

  Verkijgbaar vanaf 29 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.