Will Poulter krijgt hoofdrol in nieuwe Lord of the Rings series van Amazon

  Will Poulter krijgt een hoofdrol in de nieuwe Lord of the Rings serie van Amazon volgens Variety. Vele zullen deze acteur herkennen van de film Midsommar of de interactieve Netflix choose-your-own-adventure serie “Bandersnatch” waarbij hij de rol speelt als game-developer Colin Ritman. Will Poulter werd bekend na zijn hoofdrollen in “The Maze Runner”, “The Revenant” en “Detroit”.

  Twentieth Century Fox Film Corporation

  Wat voor personage zal Will Poulter spelen?

  Amazon is stil over wat voor karakter Will Poulter gaat spelen. Niemand weet het zeker, maar er gaan roddels rond dat Amazon zich gaat richten op Young Aragon, bijna 100 jaar voor de gebeurtenissen in de Peter Jackson’s film trilogie. Verder is er vrij weinig bekend over het verhaallijn van de serie. Het Twitteraccount van The Lord of the Rings heeft wel een afbeelding gedeeld waarin de kaart van Middle-Earth te zien is. In de beschrijving van de tweet staat:

  “One ring to rule them all, One ring to find them, One ring the bring them all, and in the darkness bind them, In the land of Mordor where the Shadows lie”.

  Dit lijkt te verwijzen naar de “Rings of Power” die in de Second Age werden gemaakt. Natuurlijk hoort Sauron’s One Ring daar natuurlijk ook bij.

  Amazon’s Lord of the Rings zal plaatsvinden in de “Second Age”, ver voor de evenementen die plaatsvonden in Fellowship of the Ring. Actrice Markella Kavenagh zal ook in de nieuwe Lord of the Rings series spelen. Verdere zijn er nog meer bekende namen in het productie team bekend zoals regisseur J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom) en Bruce Richmond (Game of Thrones).

  Waar kan ik de nieuwe Lord of the Rings serie zien?

  De serie zal je alleen kunnen kijken via Amazon Prime Video, een streamingdienst die te vergelijken is met Netflix. Alle series op Amazon Prime video zal je gratis kunnen kijken met Amazon Prime. Amazon Prime is wel wat duurder dan het normale abonnement van Amazon dus als je alleen geïnteresseerd bent in de series zal het Amazon Prime-abonnement niet interessant zijn voor jou. Het Amazon Prime Video abonnement kost 2,99 euro voor de eerste zes maanden. Daarna zal de prijs stijgen naar vijf euro per maand. Amazon Studios-baas Jennifer Salke hoopt de Lord of the Rings-serie uit te brengen in 2021.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.