Wild West Online screenshot verward met Red Dead Redemption 2

  Deze week postten wij een mogelijk gelekte screenshot van Red Dead Redemption 2. Het blijkt dat het gaat om een Wild West Online screenshot.

  Wild West Online wordt een nieuwe MMO voor de PC en zal later deze maand op Kickstarter verschijnen. De ontwikkelaar van de game, 612 Games, heeft in het verleden aan games als Crysis en League of Legends gewerkt.

  Uitgever DJ2 liet weten dat er veel publiek is op de PC voor een western game, aangezien Red Dead Redemption nooit voor de PC is uitgebracht. Het doel is om een grote open wereld in het Wilde Westen te maken waarin mensen online met elkaar kunnen spelen.

  Wild West Online screenshot houdt iedereen voor de gek

  Wild West Online wordt een PvP MMO waarin je een specialisatie kan kiezen en grondstoffen kan verzamelen en ruilen. Wild West Online krijgt ook een systeem met sterren en bounties, dus als je het te bont maakt in de game komen de andere online spelers achter je aan om hun bounty te verdienen. Volgens de website van Wild West Online kunnen we over twee weken meer informatie over deze nieuwe game verwachten.

  Later deze maand verschijnt Wild West Online op Kickstarter en het doel is om 250 duizend dollar op te halen. Als er een groter bedrag opgehaald wordt, zal de game nog extra features krijgen zoals treinroof missies. Als het goed is en het Kickstarter doel bereikt wordt, komt Wild West Online later dit jaar uit.

  Het screenshot van Wild West Online hield iedereen dus voor de gek en de makers van de game hebben hiermee aardig wat publiciteit naar zich toe getrokken. Red Dead Redemption 2 komt later dit jaar uit en wordt ontwikkeld door Rockstar Games. In onze special kun je lezen welke Red Dead Redemption 2 features beter kunnen dan in de voorganger. De eerste Red Dead Redemption game is beschikbaar voor de PS3 en Xbox 360.

  Wild West Online

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.