Wii U update 5.2.0 U binnenkort te downloaden

  De Wii U update 5.2.0 U is al te downloaden in de Verenigde Staten, maar de update zal weldra beschikbaar zijn in Europa. De firmware update verandert onder andere de design en lay-out van het HOME menu, en introduceert de mogelijkheid om folders te creëeren.

  Een andere belangrijke aanpassing heeft te maken met de Nintendo eShop. Enkele karakters als O, I en Z worden niet gebruikt in downloadcodes, maar konden nog wel ingevoerd worden. Nu is dat niet meer het geval, en hoef je je geen zorgen meer maken over het invoeren van de verkeerde karakters.

  Daarnaast kun je nu direct naar het Quick Start menu, en het menu kun je ook nog eens aanpassen naar eigen wensen. De volledige lijst met aanpassingen die de Wii U update 5.2.0. U toepast op je Wii U is te vinden op de officiële website van Nintendo.

  Wii U wordt gebruiksvriendelijker

  De Wii U is inmiddels twee jaar op de markt, en met deze firmware update wordt de console net weer wat gebruiksvriendelijker. Volgens Nintendo heeft de Wii U een hoop jaren in zich, en daarbij horen uiteraard een hoop firmware updates die de console continu moet verbeteren. Dat begon tijdens de launch al, toen kreeg de console een grote update.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.