WhatsApp update geeft functie privé reageren in groepsapp

  De nieuwe WhatsApp update zorgt ervoor dat je in een privégesprek kunt reageren op berichten die zijn gestuurd in een groepsgesprek. Dan kan alleen de persoon op wie je reageert zien wat je hebt gezegd. Deze update kan gezien worden als een nieuwe feature, maar is meer een kortere weg naar een privégesprek.

  De ‘reageer privé’ functie zal alleen beschikbaar worden in groepsgesprekken. Wanneer je een bericht ingedrukt houdt op WhatsApp krijg je een aantal opties en zal ‘reageer privé’ er ook tussen komen te staan. WhatsApp zal vervolgens automatisch een privégesprek openen met de zender van het bericht. Het bericht komt dan als quote te staan in het privébericht.

  Wanneer is de WhatsApp update beschikbaar?

  Op dit moment is deze update nog niet beschikbaar, maar zal hij wel binnenkort beschikbaar worden. Op de Twitterpagina van WABetaInfo kan je op de hoogte worden gehouden over deze update en andere toekomstige updates.

  Naast de nieuwe WhatsApp update met de functie om in een privégesprek te kunnen reageren op een bericht in een groepsgesprek, komt er ook nog een andere functie. Er zal namelijk ook een ‘foto in foto’ functie komen op WhatsApp. Hiermee kun je een bericht selecteren waarin een video wordt afgespeeld, maar deze wordt dan in een kleiner schermpje geopend. De video zal dus niet meer je hele scherm opnemen.

  Naast deze functies is het tegenwoordig ook mogelijk om met meerdere personen te bellen in WhatsApp, schreven wij in een eerder artikel. Verder komt er binnenkort ook een WhatsApp vakantiemodus, waardoor je niet constant wordt geïrriteerd door berichten. Deze zal binnenkort ook beschikbaar zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.