WhatsApp iPhone update lost geheugenprobleem op

  De laatste WhatsApp update voor iOS lost een probleem op dat met de meest recente update van WhatsApp meekwam. Het probleem met de laatste WhatsApp iPhone update kwam in de vorm van een geheugenprobleem.

  De laatste WhatsApp iPhone update zorgde ervoor dat gebruikers PDF-bestanden met elkaar kunnen delen. Door die update klaagden veel iPhone gebruikers dat de app ineens wel heel veel data opslokte. WhatsApp zegt met de nieuwe update het probleem te hebben opgelost. Dus gebruikers kunnen weer wat meer geheugen terugkrijgen in hun toestel.

  Gebruikers met een kleiner geheugen in hun iPhone hebben toch al problemen met het vrijhouden van voldoende schijfruimte. Dus de nieuwe update zal een welkome oplossing zijn. De bug nam een groot deel van het vrije geheugen binnen je iPhone in beslag, zodat het geheugen nog sneller vol raakte.

  WhatsApp iPhone update nu te downloaden

  Je kunt je WhatsApp gewoon updaten zoals je gewend bent, ga naar je App Store en tik het vakje updaten aan. Zodra je de update hebt geïnstalleerd zou een groot gedeelte van je geheugen weer vrij moeten komen. Zo niet, dan kun je altijd nog even kijken welke app of welke bestanden het meeste geheugen opslokken. Als het dan nog steeds om WhatsApp gaat, dan kun je het beste even je toestel opnieuw opstarten na de update.

  Al met al is het sturen van PDF-bestanden dus wel gemakkelijker geworden, de WhatsApp iPhone update van vorige week heeft daarvoor gezorgd. Deze update is een welkome vernieuwing bij zakelijke gebruikers en studenten, eerder moest je de bestanden via mail doorsturen, nu kan dat rechtstreeks vanuit je messaging app.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.