Westworld trailer met Aaron Paul toont vette robots en een gloednieuw park

  Wie HBO een beetje volgt, is zonder twijfel bekend met de serie Westworld. Seizoen drie komt in 2020 uit en tijdens San Diego Comic Con 2019 heeft het bedrijf een eerste officiële trailer voor de nieuwe Westworld-reeks uitgebracht. Daarin is onder andere oude bekende Dolores te bewonderen, maar ook een glimp van allerlei nieuwe locaties en karakters!

  San Diego Comic Con is elk jaar weer een bron van informatie en nieuwe beelden voor allerlei films, series en games. Ook dit jaar worden er weer tal van aankondigingen gedaan en ook HBO is van de partij met gloednieuw materiaal, zo ook van de populaire serie Westworld. Dat er een derde seizoen aan zit te komen was al langer bekend, maar het bedrijf heeft nu een allereerste trailer (de beelden die we eerder zagen was een teaser) met een glimp van wat er verwacht kan worden als het nieuwe seizoen van Westworld volgend jaar verschijnt.

  Gloednieuw het komende seizoen is natuurlijk het avontuur van de 'hosts' die zijn uitgebroken uit de amusementsparken, waar Westworld een onderdeel van is. Zo zijn oude bekenden als Delores (Evan Rachel Wood) en Maeve (Thandie Newton) weer van de partij en in de paar shots in de trailer is duidelijk te zien dat het tweetal de wereld steeds verder verkennen.

  Westworld trailer verkent het leven buiten het westernpark

  Delores integreert steeds verder in de 'echte' wereld, terwijl Maeve een sprong terug in de tijd neemt en de gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog lijkt her te beleven. Het is dus vrijwel zeker dat het derde seizoen eveneens een gloednieuw park zal introduceren, na Shogunworld en The Raj in seizoen twee. Ook acteur Aaron Paul komt kort voorbij. Hij is een gloednieuw karakter in de serie en in de trailer blijft zijn rol binnen de nieuwe Westworld-afleveringen ook nog goed verstopt.

  De acteur, die bij velen bekender is als Jesse Pinkman uit Breaking Bad, speelt in Westworld een bouwvakker uit Los Angeles die volgens de schrijvers van de serie "de kijk van android Dolores op de mens moet veranderen". Verder wordt er nog weinig losgelaten over het verloop van het nieuwe seizoen, maar de nieuwe Westworld trailer wakkert het enthousiasme zeker weer aan. Je kunt de gloednieuwe Westworld trailer bovenaan het artikel rustig zelf bewonderen.

  Wat voor een serie is Westworld?

  Westworld is een serie die zich afspeelt in het gelijknamige amusementspark dat is ontworpen om haar gasten zo authentiek mogelijk rond te laten rijden in een ontworpen versie van het Wilde Westen. Om het park op te vullen, worden alle rollen in het park gespeeld door speciaal ontworpen androids; robots die heel erg op mensen lijken. Alles gaat alleen fout als de androids een eigen bewustzijn beginnen te ontwikkelen en zich verzetten tegen de mensen in het park.

  Wat volgt is een mysterieus plot vol met verraad en plottwisten. Seizoen drie borduurt verder daar waar seizoen twee fans in spanning achterliet. Een exacte release voor het derde seizoen van Westworld is op het moment van schrijven nog niet bekendgemaakt, maar het tweede seizoen van de serie startte in april 2018 en eindigde in juni van dat jaar. Met een beetje hoop houdt HBO dat schema aan en kunnen fans van de reeks in april van volgend jaar verder genieten van dit futuristische drama.

  Wil je meer weten over de eerste twee seizoenen van Westworld? In de reviews van seizoen één en twee vind je alle sappige details!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.