Westworld seizoen 2 trailer verborgen in nieuwste poster

  Het is nog maar een maandje wachten of we kunnen de avonturen in Westworld verder volgen met een tweede seizoen. Gisteren verscheen een nog een nieuwe mini Westworld seizoen 2 trailer van zestien seconden. Deze zestien seconden aan materiaal zaten verborgen in de poster.

  De poster, die je hieronder in een tweet kan zien, bevat een code in hexadecimaal. Als je een snelle blik op het affiche werpt dan zul je de code niet zo snel vinden. Je moet de innerlijke Sherlock Holmes in je naar boven halen om de code te vinden.

  De code kun je vinden waar het witte vlak ophoudt en de rode lucht begint. De horizon dus!

  De code voor de Westworld seizoen 2 trailer

  Fans op Reddit waren er vrij snel bij om de code te spotten en ook te vertalen. Zo hebben we de link in handen gekregen met daarin de zestien seconden durende trailer. Hierin is een aantal interessante beelden te vinden van het nieuwe seizoen.

  Aangezien er verder nog vrij weinig bekend is over het tweede seizoen van de hitserie op HBO, gaan er veel geruchten rond. Zo hoor je in de mini trailer een stem van een klein jongetje zeggen: ''Je zit in mijn spel nu.'' Een aantal fans denken dat dit de jonge Robert Ford is, het personage dat gespeeld wordt door Anthony Hopkins.

  Nog even afwachten dus. Vanaf 22 april weten we meer over het tweede seizoen van Westworld, waar ook al een grotere trailer voor is uitgebracht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.