Westworld seizoen 2 trailer getoond op Comic Con

  De San Diego Comic Con vond afgelopen weekend plaats. Tijdens dit evenement heeft televisiezender HBO de eerste Westworld seizoen 2 trailer getoond. Bekijk nu de eerste trailer voor seizoen 2 bovenaan deze pagina!

  In de trailer voor het tweede seizoen van Westworld zien we genoeg bekende gezichten langskomen, zoals Bernard, Maeve, Dolores en The Man In Black. Het tweede seizoen van de sci-fi televisieserie zal in 2018 uitgezonden worden, maar een specifieke releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

  Jonathan Nolan, een van de makers van de serie, heeft al eerder in een interview met Variety aangegeven dat het bij Westworld gaat om een ambitieus project en dat HBO de makers daarom heeft aangemoedigd om alle tijd te pakken die ze nodig hebben.

  Westworld seizoen 2 trailer toont opstandige hosts

  De Westworld seizoen 2 trailer geeft ons in ieder geval een voorproefje van wat het seizoen ons gaat bieden. We zullen waarschijnlijk eindelijk een grote opstand van de hosts zien, aangezien er in de trailer beelden langskomen van hosts die gasten achterna zitten.

  Westworld is een sci-fi serie die vorig jaar voor het eerst werd uitgezonden op HBO. De serie werd enorm goed ontvangen door kijkers en sleept op IMDb een 9.0 als beoordeling binnen. Ben je nog niet aan de serie begonnen? Wij hebben vijf redenen op een rijtje gezet op Westworld te kijken.

  Bekijk meer voorproefjes op nieuwe films en series in ons Comic Con trailers overzicht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.