Westworld season 3 trailer getoond na Game of Thrones

  Game of Thrones is afgelopen, maar HBO wil graag dat je het netwerk blijft bekijken. Strategisch na het einde van hun grootste serie toonde het netwerk een trailer voor één van hun andere hitseries: Westworld. Westworld season 3 gaat volgens de eerste trailer van het nieuwe seizoen volgend jaar van start.

  De trailer volgde direct op de laatste aflevering van Game of Thrones. Er wordt nog weinig onthuld: het grootste deel van de trailer bestaat uit een monoloog van een nieuw personage van Aaron Paul (bekend van zijn rol in Breaking Bad). Het lijkt erop dat het nieuwe seizoen een grotere nadruk legt op het leven buiten het Westworld park.

  Waar gaat Westworld over?

  Westworld speelt zich af in een niet al te verre toekomst. Robert Ford (Anthony Hopkins) is eigenaar van een park dat het wilde westen nabootst. In het park zijn robots genaamd ‘Hosts’ aanwezig. Deze robots moeten elk verlangen van de gasten in vervulling laten gaan en dat gaat uiteraard op zeker moment fout.

  Wat is er te zien in de Westworld season 3 trailer?

  Het vorige seizoen eindigde met de ontsnapping van één van de hosts naar de buitenwereld. Deze nieuwe trailer is dan ook vooral een sfeerimpressie van deze buitenwereld. Van de plot krijgen we nog weinig te zien, maar de trailer eindigt met een ontmoeting tussen het nieuwe personage van Aaron Paul en de ontsnapte host.

  Wanneer komt Westworld season 3 uit?

  Een releasedatum is nog niet vrijgegeven, maar Westworld season 3 staat op het programma voor volgend jaar. Als je een HBO-abonnement via Ziggo voornamelijk voor Game of Thrones had maar ook Westworld keek, kan het dus de moeite waard zijn om nog even bij het netwerk te blijven. In ieder geval is er volgend jaar nog een goede serie te zien.

  Als je de eerder seizoenen van Westworld niet gezien hebt maar wel benieuwd bent kun je hier onze reviews van seizoen 1 en seizoen 2 lezen. Je kunt de eerdere seizoenen kijken via het HBO-pakket van Ziggo.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.